Chapter Road 451c London NW25NG

“Ik liep naar de man in het winkeltje en ik zei: “Waar is Chapter Road 451c, London NW25NG?” En hij pakte een boekje op en gaf het aan me en zei: “Twee vijfennegentig”. En het boekje heette London AZ Street Atlas and Index Geographers A-Z Company en ik sloeg het open en het waren een heleboel kaarten. De man in het winkeltje zei: “Wil je het kopen of niet?” En ik zei: “Ik weet het niet. Waar is Chapter Road 451c, London NW25NG?” En hij zei: “Of je koopt de A tot Z of je dondert op. Ik ben geen wandelende encyclopedie.” En ik zei: “Is dat de A tot Z?” en ik wees op het boekje. En hij zei: “Nee, het is een krokodil, nou goed?” En ik zei: “Is dat de A tot Z?” want het was geen krokodil en ik dacht dat ik het verkeerde verstaan had vanwege zijn accent.”

Christopher in Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht van Mark Haddon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s