3 Comments »

  1. Vandaag door de NVA op deze site gewezen.
    In elk geval ben ik erg blij om alle info die ik nodig had hier nu te kunnen lezen. Overzichtelijk en duidelijk geschreven en gepresenteerd.
    Dank.

    Like

  2. Met groot genoegen ga ik jouw blog volgen Tistje! Ik herken veel in jouw geschreven materiaal. Het wordt tijd dat niet-autisten (in alle hoeken en vormen) beseffen dat autisme niet iets is dat je vandaag wel en morgen niet hebt en dat het een hele grote impact heeft op het leven. Ik heb pas sinds 2012 de diagnose en ben inmiddels al 43 jaar dus mijn leven is nooit gemakkelijk geweest, ik ben gevormd door de buitenwereld en nu op zoek naar wie ik werkelijk ben…Dank je voor deze mooie blog, ik ben er zelf ook eentje gestart om mijn weg in acceptatie en verwerking te verlichten.

    Like