‘Ik wil gewoon het juiste zeggen en doen’

Mensen houden vaak niet van wat ik hen zeg, of hoe ik het zeg. Ze vertellen me dat ik niet genoeg praat, of wanneer ik praat raken ze over hun toeren over wat ik zei. Ik wil gewoon mijn best doen om het zo goed mogelijk te verwoorden maar het komt er niet altijd uit zoals ik het wil. Als surfkampioen ga ik om met cameralui, schrijvers en fotografen, en heb ik moeten leren om wat wel en wat niet te zeggen. Ik zou moeten stoppen me zorgen te maken over wat mensen dachten. Ik maak me nog steeds zorgen over wat mensen over me denken, ook al denken ze dat ik mij daar geen sikkepit van aantrek. Ik wil gewoon altijd het juiste zeggen en ik wil altijd het juiste doen.

Clay Marzo in Just add water: a surfing savant’s journey  (Houghton Mifflin Harcourt Publishing, 2015)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.