De R van … #begripvoorautisme

Als het op R aankomt, was ik lange tijd een Chinees. Ook nu nog vormen medeklinkers een uitdaging, maar de R, dat blijft zwoegen. Na veel oefening heb ik die rotzak onder de knie gekregen. Ik ben dan ook opgegroeid met Ranzige Rudy en Rondborstige Roza, en hun kinderen Rinus, René en Rina. Rudy die ratelt: “Ronde radijsjes aan rake prijsjes. Rennen, rakkers, ’t is voor de rappe!”. Terwijl Rosa er eentje rolt en zich naar een reusachtige rommelmarkt rept.  Rinus  dreunt intussen zijn Rosa rosa rosam op als gebeden of als tango uit een grijs verleden.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.