De R van … #begripvoorautisme

Als het op R aankomt, was ik lange tijd een Chinees. Ook nu nog vormen medeklinkers een uitdaging, maar de R, dat blijft zwoegen. Na veel oefening heb ik die rotzak onder de knie gekregen. Ik ben dan ook opgegroeid met Ranzige Rudy en Rondborstige Roza, en hun kinderen Rinus, René en Rina. Rudy die ratelt: “Ronde radijsjes aan rake prijsjes. Rennen, rakkers, ’t is voor de rappe!”. Terwijl Rosa er eentje rolt en zich naar een reusachtige rommelmarkt rept.  Rinus  dreunt intussen zijn Rosa rosa rosam op als gebeden of als tango uit een grijs verleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.