De i van … #begripvoorautisme

In geen tijd is het voorbij, dat begrip, zuchten de iezegrims onder u. Toch is die inspirerende facebookchallenge volgens mij alvast beter dan inertie. Zelf ijver ik meer voor inzicht en inclusie, als in welkom, gewild en nodig zijn. Mijn ikigai, mijn raison d’être, blijft immers de intentie om als ik initiatief neem er durven in te springen. Zonder dat het impulsief is, imagebuilding of imponeren wordt. Eerder dan te blijven bij idolaat geblaat over mensen met autisme als it/ict of idiot savant. Of is dat een insult en zou ik mij meer moeten toeleggen op introspectie?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.