Wie zei dat het leven eerlijk was ?

Weet je wat … het leven is hard, de meeste mensen zullen ons niet verstaan … bijna niemand trekt zich aan van je rotzooi … en in het algemeen is dat het symptoom van een ernstige sociale handicap genaamd overbevolking.

Het kan wellicht eenvoudig verholpen worden door voorbehoedsmiddelen … als we het voldoende verhelpen zullen we elkaar wellicht niet meer voor vanzelfsprekend nemen. Dan zal blijken dat Dr. Phil en Oprah het verkeerd voor hebben.

De wereld was wellicht nooit ontworpen om aardig en gelijkwaardig te zijn. Hij is overbevolkt, heeft over het algemeen hebzucht en competitie, hiërarchie en hypocrisie gefokt. Het is tijd dat we ons bewust worden dat de meesten onder ons te egoïstisch zijn om zorgzaam om te gaan met anderen tenzij voor wie met ons is.

Als we maar 8 kilometer naar de volgende bewoonde plaats moesten, dan zou elk van ons de ander appreciëren en graag ontmoeten. – Vertaald van ‘Who said life is fair ?’ van Donna Williams (blog)

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.