“Mijn brein werkt net als een zoekmachine”

"Mijn brein werkt net als een zoekmachine op internet die alleen ingesteld is op beelden. Hoe meer beelden ik op het internet in mijn hoofd heb opgeslagen, hoe meer sjablonen ik heb voor hoe ik me in nieuwe situaties moet gedragen' - Temple Grandin
Temple Grandin is een Amerikaanse zoöloog met autisme en een graad in de psychologie, en auteur van boeken over autisme. Op deze blog vind u onder andere het leesverslag over haar boek ‘Het autistische brein’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.