‘Normaal genoeg om een gemiddeld iemand een avond voor de gek te houden … ‘

Ik heb uren besteed om menselijke uitdrukkingen te leren zodat ik ze kon interpreteren en uitvoeren. Ik begreep niet eens wat iemand in de ogen kijken betekent. En toch schaamde ik me want de mensen verwachtten het van me en dat wist ik en toch deed ik het niet. Naarmate ik ouder werd heb ik mezelf geleerd 'normaal' te doen. Ik kon het goed genoeg om een gemiddeld iemand een hele avond voor de gek te houden, misschien wel langer. - John Elder Robison
John Elder Robison is uitvinder, vernufteling, schrijver en persoon met autisme

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s