1000 vragen aan jezelf #49

491. Zit je lekker in je vel?

Niet zo, mijn vel is op dit moment te slobberig omdat ik wat vermagerd ben, en het jeukt meestal teveel. Figuurlijk kan ik dat moeilijk zeggen.

492. Heb je graag gelijk?

Geenszins, maar ik krijg wel graag gelijk. Of ik ook gelijk heb gehad, kan ik op het moment zelf moeilijk weten, dat wijst de tijd uit.

493.  Heb je wel eens een speech gehouden?

Niet in de zin van voor een groep mensen een dankwoord of boodschap uitspreken, als in een speech bij een bruiloft of tijdens een bijeenkomst.

494. Mocht je werkgever je onverwachts drie dagen verlof van je werk geven, hoe zou je drie dagen dan invullen?

Ik zou mijn werkgever vragen of ik tijdens mijn onverwacht verlof zou mogen blijven werken, en het opsparen om aansluitend bij mijn ander verlof te nemen. Mocht dat niet kunnen, zou ik tijdens mijn onverwacht verlof vooral dingen doen die voor mij als werken overkomen, zoals mijn huishouden organiseren, mijn kledij aanvullen en allerlei klusjes doen. In mijn eigenlijke vakantie zou ik dan doen wat ik graag doe, en volledige sociale rust nemen.

495. Wanneer heb je voor het laatst in een hangmat gelegen?

Nog nooit eigenlijk, ik heb geen idee hoe dat voelt. Ook figuurlijk, bij wijze van spreken, ken ik het gevoel niet in een hangmat te liggen.  Voor zover ik het me kan voorstellen, zou ik er mij  niet op mijn gemak in voelen. Te onevenwichtig, teveel opgerold, te wiebelig. Daar is vast een goede psychologische verklaring voor.

496.  Wie was je meest interessante of meest fascinerende leraar/lerares?

Mijn leraar moderne geschiedenis, die kon het boeiendst vertellen over de meest recente geschiedenis (twintigste eeuw), gevolgd door mijn leraar vijfde lager onderwijs, die even boeiend voorlas uit jeugdboeken.

497. Is je leven pas compleet met kinderen?

Als je kinderen zeer letterlijk (enkel biologisch) zou interpreteren, dan is dat bij mij niet het geval, maar aangezien ik kinderen zeer ruim interpreteer, zie ik mijn leven niet compleet zonder kinderen.

498. Welke foto nam je het laatst?

Een foto van onze kat, die overigens een hekel heeft aan foto’s, waardoor het een wazig beeld werd, van een net wegspringende, blazende kat.

499. Hoe zou het schilderij over jouw leven eruit zien?

Toen ik nog op school zat, kreeg iedereen in onze klas de opdracht ons leven te schilderen. Het mijne zag er volgens mijn klasgenoten uit als de Guernica van Picasso.

500. Wat zou je doen als je je geld zou verliezen?

Als ik al mijn geld zou verliezen, zou ik me erg afhankelijk voelen van anderen. Ik zou alvast proberen alles te verkopen wat ik heb.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.