De B van … #begripvoorautisme

Het eerste waar ik aan dacht, waren Belgische biscuits. Alleen, die bleken intussen al op, en daar past het beeld van een bedenkelijke blik bij. Het werd dus een B in boeken, een mini-bibliotheek, met als thema autisme. Zoals de leeslijst van de VVA of mijn boekenrek. Evengoed had ik kunnen kiezen voor een foto van mijn blog of van mijn broer (zonder autisme). Begrip begint voor mij immers met betrokkenheid bij en bewustwording van leven met autisme. Niet te verwarren met bekendheid, of bemoeizucht. Laten we die laatste twee vooral begraven, en kiezen voor een beter bestaan, met autisme.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.