De B van … #begripvoorautisme

Het eerste waar ik aan dacht, waren Belgische biscuits. Alleen, die bleken intussen al op, en daar past het beeld van een bedenkelijke blik bij. Het werd dus een B in boeken, een mini-bibliotheek, met als thema autisme. Zoals de leeslijst van de VVA of mijn boekenrek. Evengoed had ik kunnen kiezen voor een foto van mijn blog of van mijn broer (zonder autisme). Begrip begint voor mij immers met betrokkenheid bij en bewustwording van leven met autisme. Niet te verwarren met bekendheid, of bemoeizucht. Laten we die laatste twee vooral begraven, en kiezen voor een beter bestaan, met autisme.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.