De volgelingen van Roland … Tistje in ’t kort

Roland, zo stond in grote letters op zijn jas. De zon weerkaatste fel op de punt van de paraplu die hij voor zich in de hoogte hield. De groep mild zwaarlijvige senioren die hem volgde, kon hun gids maar met moeite bijbenen. Als muilezels waren ze beladen met jute zakken van musea, souvenirwinkeltjes en een wandeling voor Wereld Autisme Dag. Zo baande de stoet zich een weg over het pittoresk middeleeuws marktpleintje. Mannen voorop, op afstand gevolgd door vrouwen en de rest op hun eentje. Richting restaurant Oud Brugge, voor een rijkelijk belegde boerenboterham met blonde of bruine trappist.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.