De E van … #begripvoorautisme

Eten, dat vind ik eigenaardig. Eclairs lust ik het liefst, ver boven ander gebak. Voor het andere dat ik eet, mijn ‘eigenaardige’ combinaties, krijg ik vaak onbegrip. Eikes!, klinkt dat in het Vlaams. Terwijl ik er eindeloos van blijf smullen. Geef mij dus maar een eenvoudig eenpansgerecht met alle (on)mogelijke ingrediënten door elkaar. Bovenal ben ik een eerlijke eter en – mens. Als het mij niet smaakt zal je het horen, zien en merken. Onterechte eerbied, daar zal je mij niet op betrappen. Maar ik ben des te enthousiaster als het goed was, of als ik je graag heb.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.