‘Van gaatjes vullen komt autisme’ … autisme en beeldvorming

Ga niet naar de tandarts. Van het vullen van gaatjes kun je autisme krijgen. Ook zit de farmaceutische industrie achter uw tandarts en zijn methoden. Een betrouwbare loodgieter bellen bij kiespijn of bloedend tandvlees is goedkoper, duurzamer en veiliger.

Arnon Grunberg in ‘Een korte verhandeling over wanen, opinies en politiek’ in VPRO Gids, 29 augustus 2018

2 Comments »

  1. Van gaatjes vullen komt tandpijn ik heb een stuk of 4 gevulde tanden. Dit is al van vrij jong ergens tussen 12 en 17 jaar dat ik die vullingen heb. En 2 ervan doen al lang pijn vandaar dat ik suiker vermijd ( dit help al zit er in veel bewerkte voeding ook suiker voel ik zo). 1 van die 2 is begin vorig jaar getrokken met een pijnlijk abces. eigenlijk moest ik daar een wortelkanaalbehandeling aan krijgen ,maar omdat het internet vol staat dat dit vaker mislukt dan werkt wilde ik dit niet. Nu die andere daar is volgens de tandarts niets mis mee. Terwijl hij exact het zelfde voelt enkel is de vulling daar niet uit zo als bij de getrokken tand. Dan spreek ik over het gevoel van voor het abces want tijdens het abces was het nog veel erger. Ook heb ik het gevoel dat gevulde tanden ruw en dood zijn, terwijl ongevulde tanden gladder zijn en ook nog lijken een soort nieuwe laag over zich heen te krijgen.

    Dit staat dan ook nog los van amalgaamvullingen waar 50% kwik in zit. Waarschijnlijk dat ze dat bedoelen dat je daar autisme van kan krijgen. Je hebt ook andere vullingen maar die blijven niet zo goed zitten. naar het schijnt zou chlorophyll wat in groene bladeren zit de kwik wat afvoeren uit het lichaam. Maar groenten zijn altijd gezond dus kan er evengoed niets mee te maken hebben.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.