Zo is (mijn) leven … autisme en geluk

 

Foto van Ales Krivec op Unsplash

Lief hebben zonder voorwaarde. Tot tranen toe lachen. Een warme douche. Niemand voor je in de supermarkt. Een lief berichtje in je gsm. Luisteren hoe de naaldjesregen valt. Een deugddoende koffie. Een plots klein plezier.

Op weg zijn naar huis. Tijd hebben voor muziek. Het gelach horen van kinderen in de lentelucht. Je kat die ’s morgens op je schoot springt en lustig erop los spint. Een oude bekende op straat ontmoeten en blijven praten.

De dageraad zien opkomen. Iets kunnen geven, zomaar. Inslapen met het gevoel dat je dag de moeite waard was. Wakker worden en zien dat je nog uren mag slapen. Iemand die onverwacht iets aardigs over je zegt. Dat is het leven …

1 Comment »

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.