‘Teveel zorg is voor mensen met autisme niet altijd de juiste zorg’ … autisme en zorg

We zorgen voor mijn broer met autisme, hebben zijn woonst voor hem ingericht, maar je doet al eens iets verkeerd. Te veel zorg is voor mensen met autisme niet altijd de juiste zorg en ze hebben het vaak moeilijk met autoriteit. Zeker als die komt van mensen uit hun naaste invloedssfeer. Ik ben daar dus bescheiden in. Ik bevraag me en zoek oplossingen. Daar lig ik ’s nachts van wakker. Meer dan van mijn werk.

Bart Verhaeghe, Belgische ondernemer, in De Tijd, 10 juli 2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.