Een superheldenteam … autisme en relaties

Dries (22) en Sascha (22) hebben ASS. Beiden zijn creatief: hij schrijft zijn eigen superheldenverhalen, zij kan haar ei kwijt in haar tekeningen. Hun autisme maakt het soms moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten en op een goeie manier contacten te leggen. Beiden zijn rijp voor een partner die hen hun zelfvertrouwen doet herwinnen en hun wereld kan helpen verruimen. Hun eerste date heeft, hoe kan het anders, een superhelden­thema. Ze moeten met hun tweetjes een echte superheldenfilmposter zien te maken.

‘Cupido krijgt nog een kans’ in Gazet van Antwerpen, 3 januari 2021

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.