Vandaag in 100 woorden … tistje in het kort

Wat niet is, kan nog komen. De rapper met de wazige blik scoort alweer een krantenkop.  Morgen is er tijd genoeg, vertrouwt hij toe aan de journalist, die zijn deadline ziet naderen. Terwijl mijn stoptrein spoorlopers ontwijkt, en Raymond in mijn oortjes zingt dat het toch niet zo slecht is. Meer zelfs, zo goed als zwemmen zonder ondergoed. Geen ziekmakend geruis, geen zot gekwek. Alleen, op zoek naar ruimte. Onderweg, omringd door een wolk van ervaringen. Nu en dan zijn ze beklijvend, dan weer weerzinwekkend, maar vaker geven ze me een dankbaar gevoel. Dat ik nog leef, zucht ik terloops.

1 Comment »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.