Vandaag in 100 woorden … tistje in het kort

Wat niet is, kan nog komen. De rapper met de wazige blik scoort alweer een krantenkop.  Morgen is er tijd genoeg, vertrouwt hij toe aan de journalist, die zijn deadline ziet naderen. Terwijl mijn stoptrein spoorlopers ontwijkt, en Raymond in mijn oortjes zingt dat het toch niet zo slecht is. Meer zelfs, zo goed als zwemmen zonder ondergoed. Geen ziekmakend geruis, geen zot gekwek. Alleen, op zoek naar ruimte. Onderweg, omringd door een wolk van ervaringen. Nu en dan zijn ze beklijvend, dan weer weerzinwekkend, maar vaker geven ze me een dankbaar gevoel. Dat ik nog leef, zucht ik terloops.

1 Comment »

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.