‘Iemand die me aanvaardt zoals ik ben’ … autisme en relaties

Ik heb nu geen relatie, maar ik heb ook iemand nodig die me aanvaardt zoals ik ben en ermee kan omgaan dat ik anders ben, want ik kan mezelf niet veranderen. Ik heb een vriend gehad die heel impulsief was en voorstelde om ’s avonds spontaan op weekend te vertrekken. Maar dat was onmogelijk voor mij. Door mijn autisme wil ik dat alles op voorhand vastligt: waar zullen we slapen, wat gaan we doen. Mijn ex kreeg daar een beklemd gevoel van en we zijn uit elkaar gegaan omdat we te verschillend waren. Ik hoop dat ik iemand vind die me begrijpt, maar voorlopig probeer ik m’n eigen weg te vinden.

Mysig-passionata, vrouw met social media-expertise en autisme (en adhd) Elise van de blogMysig : Aut of the box lifehacks & inspiration (een aanrader !) in een interview met de Vlaamse editie van het weekblad Flair.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.