Nooit alleen met mijn spammers … autisme en informatie

Foto van Mika Baumeister op Unsplash
Carin wil samen naar de sterrenhemel kijken en meer. Mary is klaar voor een reis naar het paradijs. Mila voelt dat er band is tussen haar en mij. Neil wil mij een naaimachine aansmeren. Mats vindt dat mijn lichaam multi-vitamines en wonderdrankjes nodig heeft. Sam adviseert mij met een van zijn apparaten fit te blijven in mijn kot. James heeft vernomen dat ik ‘zwaarwichtige’ mensen met autisme behandel, en dus geïnteresseerd zou kunnen zijn in zijn wondermiddel om autisme te genezen.
Charlotte belooft mij zoete dromen als ik haar leer kennen. Jessica wil mijn energie herzien door een energyscan die mij gegarandeerd weer even succesvol maakt als voorheen. Mike vraagt me of ik nog een laatste seintje wil geven voor de verzending van geavanceerde mondmaskers voor mijn vriendenkring. Jason stelt mij een dienst voor om mijn nabestaanden onbezorgd achter te kunnen laten. Valérie staat erop dat ik haar ontmoet om kennis te maken met haar grensverleggende ideeën.
Katia vindt dat mijn bloedwaarden dringend een boost verdienen met een bijzondere gezondheidskuur die zij heeft ontdekt en voor een prikje verkoopt. Sonny heeft net een verlenging van zijn geslachtsorgaan ondergaan en gunt mij hetzelfde. Mégane zoekt sponsors voor een levensreddende therapie voor haar kind met een weesziekte. Zara is op de vlucht voor Interpol na een overval in Zurich en wil het geld graag op mijn rekening zetten vooraleer zich terug te trekken op een eiland in Micronesië.
Max zoekt iemand die hem een vliegtuigticket kan kopen, hij is gestrand in Banjul zonder kleren en geld, en wil graag naar zijn vrouw en kinderen in Denver, USA. Levi heeft door omstandigheden zicht op medicatie tegen Covid-19, wil die graag verdelen op de Europese markt en zoekt een businesspartner die hem wil helpen met een waarborg voor de lening van een startkapitaal. En John, ten slotte, heeft bezwarende video’s van mij die hij op Pornhub zet en vervolgens doorstuurt naar mijn zakenpartners als ik niet meteen een flinke som geld stort via Western Union.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.