1 Comment »

  1. Toen ik bij de reacties op dit boek ging kijken en verder ging zoeken bij ‘motor planning issue’, kwam ik erachter dat dit precies is wat één van mijn kleinzoons heeft. Ik heb wat links naar zijn moeder gestuurd. Nu maar hopen dat zij er iets mee gaat doen. Ik heb er in ieder geval van wakker gelegen, ik zag zoveel nieuwe kansen voor dit totaal onbergrepen kind. Bedankt Sam ! 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.