2 Comments »

  1. Rik, ik kan uw reactie ten dele begrijpen. Het is vooral, volgens mij, voor één ieder van ons van belang te beseffen dat inzake autisme niemand de volle wijsheid ter beschikking heeft. Het spectrum van autisme is zo veelzijdig, doet zich op zo vele manieren voor, dat niemand zich die wijsheid daarover kan toe eigenen. Waar men steeds moet mee starten is het luisteren naar de persoon met de diagnose, en steeds vertrekken vanuit die persoon en zijn verhaal en ervaringen. Dat luisteren naar anderen, is voor sommigen soms te moeilijk.

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.