Iets waar ik te oud voor ben geworden … autisme en verouderen

Is er iets waarvan je het gevoel hebt dat je er te oud voor bent geworden?

Er is veel waarvan ik het gevoel heb dat ik er te oud ben voor geworden. Ik heb het dan niet over extreme fysieke activiteiten, bepaalde beroepen, laat opblijven of uitgaan met mensen die veel jonger zijn. Daar voelde ik me altijd al niet de meest geschikte persoon voor. Als ik me ergens te oud voor voel, is het eerder om alles perfect te moeten doen, hoewel mijn streven naar perfectie nog altijd sterk genoeg is om er vaak onder te lijden. Ik probeer me wel meer dan vroeger voor te houden dat het niet zoveel meer indruk zal maken of ik nu 150% of 250% mijn best doe. Zo zal ik niet langer in paniek slaan als er tikfouten in mijn tekst staan. Tegenwoordig zijn taal – en spellingsfouten, zo lees ik toch in de krant, heel sexy.