‘Ik heb autisme en hierdoor is structuur erg belangrijk voor mij’

ik-heb-autisme-en-2

Soms kan ik uren naar hoesjes of de beste specificaties zoeken om het optimale uit het toestel te halen – daar is mijn vrouw iets minder blij mee. Ik heb zelf klassiek autisme en hierdoor is structuur erg belangrijk voor mij. Sommige apps zijn erg handig daarvoor, zoals Assist Helpt. Dat helpt met dagstructuur en stuurt me een herinnering wanneer ik mijn medicatie moet nemen

Martijn van der Pluijm (52) in ‘Ik zwicht steeds weer voor een nieuw model iPhone’ van Liza van Lonkhuyzen in het NRC van 7 januari 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.