Geen autisme, maar ook geen tafelspringer …

Niets. Autisme is een zeer ernstige ontwikkelingsstoornis. Als ik moe ben, of niet zo vrolijk, ja, dan ben ik misschien wat minder sociaal. Dan trek ik me terug en ben ik graag even niet van deze wereld. Ik ben sowieso geen tafelspringer. Ik ben iemand die snel de achterdeur zoekt als de polonaise wordt gedanst. Onlangs kreeg ik een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje. Op het kaartje stond ‘met dans en muziek’. Toen dacht ik: ola, daar gaan we zeker niet naar toe. Maar dat heeft niets met autisme te maken.

Acteur Koen De Bouw (onder andere bekend van de serie ‘T.’ waarin hij de figuur van professor Jasper Teerlinck speelt,  in wiens personage sommige mensen autistische trekken zien) in de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen van 17 oktober 2015 op de vraag hoeveel autisme er in hem schuilt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.