Een band met suikerbonen

Ik heb een band

Vandaag opende ik mijn brievenbus en zag twee dikke pakjes. Eentje van Autisme Centraal. Met twee ‘bandjes’. van de actie Ik heb een band. Een felgele, die mijn vriendin kreeg – zij moet vooral goed opvallen in het verkeer zodat ik haar niet kwijt raak. En een grijze, voor mezelf, ik ben van nature al kleurig genoeg. Al schenk ik ze misschien wel aan iemand. Met wie ik een of andere band heb. Wie weet. In het andere pakje daarentegen zat een doosje suikerbonen. Met het gebruikelijke zoetgevooisde kaartje erbij.  Niet van onszelf, familie of vrienden maar van kennissen. Geen paniek dus als je dit leest en je denkt: oh, ik heb de geboorte van kleine Sam of kleine Roos gemist. Een band met suikerbonen (en vruchtbaarheid), die hebben we alvast wel. En met autisme natuurlijk ook.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.