‘Mijn wens: dat iedereen iets vindt waar hij zich goed bij voelt’ … autisme en passies

klok

Zoals je ziet ben ik een klok-o-fiel. Hier zijn heel veel klokjes. Er is kitsch, prulletjes maar daarnaast heb ik ook een echte klok, die ik zelf in Duitsland heb laten gieten. Met deze klok deel ik letterlijk mijn vreugde aan iedereen. Als ik gestresseerd ben, als ik jarig ben, luidt ik deze klok en daar wordt ik blij van.

Door mijn autisme ben ik erg juist, ik tik alle letters perfect. Vroeger had ik het super moeilijk. Met pesterijen. Met gescheiden ouders. Het is niet leuk als je een slecht zelfbeeld hebt, dat je je slecht voelt. Dat kan je beter kwijt zijn dan rijk. Door mijn klok op YouTube te plaatsen, geeft dat een goed gevoel. Je krijgt reacties. Je wordt aanvaard. Je komt in contact met andere klokkencollega’s. Stiekem wens ik daarom dat iedereen wel iets vindt waar hij of zij zich goed bij voelt. Zoals ik rustig wordt van het luiden van een klok (zoals in onderstaand filmpje, red.).

Uit Iedereen Beroemd, een dagelijks programma dat vertelt over het leven van gewone mensen. Anthony vertelde deze week over zijn passie voor klokken (zoals in klok of bel) die opneemt en op zijn YouTube kanaal plaatst.

1 Comment »

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.