Het buitenverblijf … Tistje op Tumblr

het-buitenverblijf

Elke mens met een beetje geld en wat verstand heeft een buitenverblijf, een pied-a-tèrre of een plek, ergens aan het water of in de bergen. Zodanig afgelegen dat ze niet te vinden is op kaarten. Of zo ving ik toch ooit ergens op. Maar aangezien ik een blogger ben, is mijn buitenverblijf op Tumblr.  Daar zal u nauwelijks iets vinden over autisme, maar wel een plakboek van (bewegende en stilstaande) beelden (‘suited for all audiences’), muziekjes, stukjes tekst en allerhande vondsten op het internet. Kom gerust eens langs op Tistje.tumblr.com.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.